Telefonisch bereikbaar via: 0315-244772

Aanleg van daken

Topdaken Gelderland is uw specialist voor de aanleg van platte daken in Gelderland. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring, met bewezen kwaliteit, en werken uitsluitend met Top dakdekkers.

Onze voorkeur

Wij leggen platte en lichthellende daken aan en gebruiken daarvoor bij voorkeur duurzame en milieuvriendelijke EPDM. Topdaken Gelderland is een gecertificeerde verwerker van het RubberGard EPDM daksysteem. Het RubberGard daksyteem is wereldmarktleider voor professionele daksystemen op EPDM gebied. De gemiddelde verwachte levensduur van EPDM bedraagt ruim 40 jaar. Kortom Topmateriaal dat wij u van harte willen aanbevelen.

Traditionele materialen

Uiteraard hebben wij ook een meer dan ruime ervaring met de verwerking van de traditionelere dakmaterialen zoals bitumen en kunststof. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om de voor- en nadelen van de verschillende soorten dakbedekkingen en daksystemen toe te lichten.

U kunt bij ons terecht voor diverse dakwerkzaamheden: nieuwbouw, renovatie, reparatie en onderhoud. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing.

Vaak door ons gebruikte toepassingen:


Misschien bent u toe aan een groendak? EPDM dakbedekking is de ideale ondergrond voor een dak bedekt met bijvoorbeeld vetkruid (sedum). Groene daken zijn het beste bestand tegen allerlei weerstypen – van droog tot nat, van extreme koude tot extreme hitte. Groene daken zijn makkelijk te onderhouden, isoleren goed in zomer en winter, zuiveren het hemelwater, vertragen de waterafvoer, verschonen de lucht, en verfraaien uw huis en de omgeving.


Topdaken

Topdaken zijn daken van gegarandeerde Topkwaliteit

Specialist in het aanleggen en renoveren van platte daken.