Telefonisch bereikbaar via: 0315-244772

EPDM Dakbedekking

EPDM kan worden toegepast op zowel platte als hellende daken en is goed geschikt als onderlaag voor groendaken en daktuinen. EPDM is leverbaar in verschillende diktes en wordt koud verlijmd met als voordeel dat er geen brandgevaar optreedt tijdens de verwerking. Het is in een beperkt aantal gevallen mogelijk om EPDM over de oude lagen dakbedekking heen te leggen. Zo kunnen kosten worden bespaard omdat de oude dakbedekking niet eerst verwijderd hoeft te worden.

 

EPDM dakbedekking heeft de volgende eigenschappen:

  • Extreem lange levensduur (Gemiddeld 40 jaar)
  • Blijvend elastisch bij extreem hoge én lage temperaturen
  • Niet gevoelig voor ozon en uv-straling
  • Bestand tegen bijna alle chemische middelen
  • Wortelvast en het rot niet
  • Vliegvuur bestendig (vuurwerk ed)
  • Bestand tegen micro-organismen
  • Bestand tegen zure regen

Onze voorkeur:

Wij leggen platte en lichthellende daken aan en gebruiken daarvoor bij voorkeur duurzame en milieuvriendelijke EPDM. Topdaken Gelderland is een gecertificeerde verwerker van het Firestone RubberGard EPDM dakbedekking. Het Firestone RubberGard daksyteem is wereldmarktleider voor professionele daksystemen op EPDM gebied. Kortom Topmateriaal dat wij u van harte willen aanbevelen.

Firestone EPDM : 10 jaar product garantie.

Wie zekerheid zegt, zegt garantie. Op Firestone EPDM zit 10 jaar productgarantie. Deze garantie wordt ondersteund door de stevige financiële basis van het Firestone concern (wereldmarktleider).

Firestone EPDM : CTG - en Komo- attesten.

Firestone EPDM is voorzien van alle nodige attesten en kwaliteitslabels. Onze producten beantwoorden uitstekend aan de strengste internationale UATc, DIN of ASTM normen. Firestone EPDM is voorzien van een CTG attest.

Firestone EPDM : Gemiddelde levensduur van meer dan 40 jaar.

Wat bikkelharde garanties betreft, laten we graag het laatste woord aan de praktijk. In Europa lijkt EPDM een relatief nieuw en jong product, maar in de Verenigde Staten wordt het product met succes al meer dan 40 jaar toegepast. Dankzij zijn blijvende elasticiteit en UV bestendigheid, is daar in de praktijk gebleken dat uw dak met Firestone EPDM meer dan 40 jaar meegaat.

 

Vrijblijvend een prijsindicatie van ons ontvangen?

Vul dan het online aanvraag formulier in en laat u positief verrassen door onze scherpe tarieven.