Telefonisch bereikbaar via: 0315-244772

Lekkage in Gelderland?

Niets zo vervelend als een lekkend dak of lekkende dakgoot. De dakdekkers van Topdaken Gelderland verhelpen uw lekkage zo snel mogelijk. Wij sporen de oorzaak kosteloos op en geven direct een prijs voor herstel van de mankementen. In extreme gevallen, waar het een structureel probleem betreft, kunnen we na overleg uw oude dakbedekking door nieuwe vervangen vervangen.

U kunt een lekkage het liefst telefonisch (sms bij geen gehoor) maar ook per E-mail aan ons melden. Wij streven ernaar om uw melding binnen 48 uur te beantwoorden.

 

Voorkom een daklekkage met goed onderhoud:

Een goed en waterdicht dak is één van de belangrijkste elementen van uw woning of bedrijfspand. Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw dak en voorkomt u lekkages. Doordat tijdens een onderhoudsbeurt ongewenste afwijkingen worden opgespoord en hersteld, is de kans op een lekkage aanzienlijk kleiner. Het dak grondig reinigen is ook onderdeel van regulier onderhoud. In het geval van hevige buien kan dit veel problemen voorkomen. Lees hier verder....

Lekkage in huis

Uw lekkage snel en vakkundig Verholpen

Vakbekwaam in het aanleggen en renoveren van platte daken.