Telefonisch bereikbaar via: 0315-244772

Een EPDM dak zelf maken

EPDM dakbedekking zelf aanleggen.

Dakbedekking van EPDM zou u eventueel zelf kunnen aanbrengen. Aangezien u EPDM relatief eenvoudig met lijm aanbrengt en u hiervoor geen dure professionele gereedschappen voor nodig heeft is het een optie die u kunt overwegen. Een dakdekker daarentegen heeft een ruime ervaring met EPDM opgedaan en weet voor elk detail precies wat er wel en wat er niet mogelijk is.

Uw huidige dakbedekking overlagen met EPDM.

Het is in een aantal gevallen mogelijk om EPDM over oude bitumen dakbedekking heen te leggen. Zo kunnen kosten worden bespaard omdat de oude dakbedekking niet eerst verwijderd hoeft te worden. Of dit bij uw dak ook mogelijk is hangt af van de huidige dakopbouw. In het algemeen wordt geadviseerd om ongeïsoleerde daken niet met EPDM te overlagen.

Bestel EPDM dakbedekking online:

Indien u EPDM dakbedekking online wilt bestellen raden wij u de website van Dakenmarkt aan.

Dakenmarkt.nl is een professionele groothandel en online webwinkel voor particulieren en bedrijven die een goed en duurzaam dak willen maken. Zij leveren een compleet en gunstig geprijsd assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, dakafwerkingsmaterialen en daktoebehoren.


Afhalen is bij dakenmarkt uiteraard ook mogelijk.

Klik hier voor de website van Dakenmarkt.nl